PROGRAMOK
Így hosszabbítsd meg az élelmiszereid tárolási idejét

Így hosszabbítsd meg az élelmiszereid tárolási idejét

A vákuumcsomagolás mára az élelmiszerek természetes tartósításának az egyik leghatékonyabb megoldása.

Az eljárás során 2 lépésben a speciális gázdiffuziós zacskóba helyezett élelmiszer körül a készülék kiszívja a levegőt, majd hegesztéssel automatikusan lezárja a csomagot.

A légmentes térnek köszönhetően nem csak helytakarékosan lehet elhelyezni a kívánt élelmiszert, hanem gyakorlatilag légmenetes zárás lassítja az élelmiszerekben fellépő oxidációs folyamatokat is.

Ennek köszönhetően akár 5x olyan hosszan el lehet tárolni az egyes élelmiszereket mint a szokásos "vákuum csomagolás nélküli" megoldással.

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!
TÉRKÉP
A Budapest Sportarénában rendezett többi kiállításunk.