VISSZA

Kenyér = liszt, só, élesztő, víz + Limara

Kenyér = liszt, só, élesztő, víz + Limara

Libor Marcsi és a blogja, a „Limara Péksége” megkerülhetetlen, ha jól bevált, megsüthető, finom kelttészta-recepteket keresünk. Naponta tízezernél többen keressük fel a blogját, így megsaccolni sem lehet, hányan készülődünk úgy a sütéshez a nagyvilágban, hogy az ő oldala van nyitva a laptopunkon, kinyomtatott vagy kézzel lefirkált receptjei hevernek a konyhaasztalon. Ötletekért, praktikákért és persze finomságokért látogasson a Kenwood standjára (13C,14B) március 2-án 11 és 15 órától.

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes konyhai nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!