PROGRAMOK
Régi bor új borhűtőben - A Miele bemutatja új borhűtőjét

Régi bor új borhűtőben - A Miele bemutatja új borhűtőjét

 

Egy páradús pince állandó 8-18 fokos hőmérséklettel jó feltételeket teremt a bor tárolásához. De ki szeretne egy pincét a lakásában? Ennél jobb egy beépített borhűtő a konyhában, amely a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik. A borkedvelők számára, akik különös hangsúlyt fektetnek a borhűtő kapacitására és a különböző hőmérséklet zónákra, a Miele új, nagyobb fülkét igénylő modellel bővíti szortimentjét.

A Miele egy 88-as fülkébe beépíthető borhűtővel bővíti ki termékválasztékát. A teljes portfólió most majdnem minden méretkövetelményt lefed. A 45 cm magas, kis konyhákba való beépíthető modelltől a majdnem két méteres, reprezentatív szabadon álló készülékekig. Az új modell kedvelt, középméretű beépíthető készülék, és ezzel sokoldalú kombinálási lehetőséget nyújt a különböző konyhai bútorokba való beépítéskor.

Az új borhűtő két megfelelő Miele beépíthető készülékkel, mint pl. a gőzpárolóval és a sütővel, egy elegáns, kocka alakú látványt eredményez valamint side-by-side is beépíthető más hűtőkészülékekkel. Kombinálható hűtőszekrénnyel és egy további borhűtővel is be lehet építeni.

33 palacknak nyújt helyet (standard 0,75 l-es bordói palack), két állítható bükkfarostéllyal (“FlexiFrame”) rendelkezik valamint beépített palackbemutatóval.

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!
TÉRKÉP
A Budapest Sportarénában rendezett többi kiállításunk.