PROGRAMOK
Siva Design: esztétikum és praktikum a Te igényeidre szabva!

Siva Design: esztétikum és praktikum a Te igényeidre szabva!

Az egyik legnagyobb kihívás mind az építtetők, mind a lakberendezők számára az, hogy a lakótér területének belső adottságainak megfelelő méretű bútorokat találjanak.

A Siva Design Stúdió specifikusan a lakáshoz tervez és gyárt egyedi bútort: tervezői megálmodják nekünk a legszebb és igényeinknek megfelelő bútorokat, majd a kiválasztott anyagminőségben és színvariációban legyártják azokat. Terv és kivitelezés tehát egy kézben összpontosul. A standard bútorok helyett így egyedi bútor születik a lakás valamennyi adottságát figyelembe véve.

Az idei trend a letisztult, lágy, komfortos megjelenés, ezt a Siva Design kínálata is tükrözi. Bútoraik készülhetnek időtálló fából, lehet fiatalos laminált bútorlapos, netán klasszikus MDF, vagy magas fényű frontokkal tűzdelt is. Mind gyönyörű a maga nemében, ám egyértelműen az ügyfél ízlése a döntő.

Az esztétikum, a megjelenés nélkülözhetetlen összetevője a jó enteriőrnek de a praktikum, a megfelelő elrendezés legalább olyan fontos. Ezért egyetlen szempontot sem szoríthatnak a háttérbe, a teljességre törekszenek minden egyes megrendelés alkalmával. 

Látogass el standjukhoz és válaszd ki álmaid konyháját, hiszen minden helyszínen megrendelt bútor árából 10% kedvezményt adnak.

www.sivadesign.hu

összes program
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj most, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!
TÉRKÉP
A Budapest Sportarénában rendezett többi kiállításunk.