VISSZA Különleges konyhabútorok

Különleges konyhabútorok

Kiállítói szelekció
2020. 02. 02
Különleges konyhabútorok

Egy konyha egyéniségét semmi sem határozza meg jobban, mint a teret feltöltő bútorok és kiegészítők. Éppen ezért a gyártók is fontosnak tartják, hogy termékeiket a legkülönbözőbb színekben, anyagokban és formákban tegyék elérhetővé, ezzel is biztosítva, hogy rátalálj a személyiségedhez legközelebb álló bútorokra. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 11. Konyhakiállításon is számtalan márkát, gyártót és forgalmazót ismerhetsz meg, akik a legmodernebb konyhabútorokat hozzák el a Budapest Arénába 2020. február 28. - március 1. között. Olvasd el legújabb blogbejegyzésünket, ahol ízelítőt kaphatsz a kiállítás színes felhozatalából!

Pannónia Bútorstúdió

A Pannónia Bútorstúdió 1996-ban kezdte meg működését konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával. Már a kezdetektől fogva jellemezte munkájukat az igényes, egyedi tervezés és gyártás, egészen a legapróbb részletekig. Az innovatív formatervezés és a minőségi anyaghasználat valóban előremutató, modern bútordarabokat eredményez a Pannóniánál, ahol 3D látványtervezéssel is segítenek neked és családodnak, hogy pontosan az a konyha készüljön el, melyről mindig is álmodtatok.

Nobilia Konyhastúdió

A Nobilia Európa egyik legnagyobb konyhabútor gyártója, a magyarországi Nobilia Konyhastúdió pedig 2017 óta kínál modern megoldásokat az otthonépítőknek és -szépítőknek. A Nobilia utánozhatatlan stílusú konyhabútorai tökéletesen igazodnak az adott helyiséghez, melyek az általuk kínált intelligens megoldásokkal teljes felszereltségű, ergonomikus tér kialakítását teszik lehetővé. Fontos számukra, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal az ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól bevált, klasszikusnak mondható megoldásokat és alapanyagokat, mint például a tömörfa és a kő. A fenntartható minőség érdekében termékeik automatizált sorokon készülnek, a mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat, melyekről többet is megtudhatsz a Konyhakiállításon!

N’Kara Bútor

Az esemény fődíját felajánló N’Kara Bútor sikerének titka, hogy folyamatos innovációkkal és modern technológiai megoldásokkal biztosítják konyhabútoraik minőségét, és ezzel vásárlóik elégedettségét. Egyedülálló módon ötvözik a designt és a praktikumot, így termékeik különleges harmóniát teremtenek bármely konyhában. Válogatott, magas minőségű anyagok felhasználásával alkotják meg bútoraikat, melyeket képzett szakemberek kezének munkája kelt életre. Ezáltal az N’Kara Bútorok nemcsak exkluzív stílust, de valódi személyiséget csempésznek az otthonokba.

Cliff Konyhák

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.” — meséli Stubenvoll András, a Cliff Konyhák alapítója és tulajdonosa, aki büszke arra, hogy vásárlóiknak nem szimpla bútorokat, hanem egy évtizedeken át tartó, megbízható és kellemes környezetet készítenek. A tervezéstől a gyártáson át egészen a konyhabútorok szereléséig a Cliff felügyeli a folyamatot, ezzel is biztosítva a negyed évszázadon át fenntartott, kompromisszummentes minőséget.

Küber Bútor

A Küber Bútor családi vállalkozásként működik, ahol a precíz munkavégzés és a csúcsminőségű, egyedi méretre készülő konyhabútorok előállítása kerül a középpontba. Hatalmas, több mint 3000 színből álló kollekciójuk lehetőséget ad arra, hogy egyéniséged a konyha minden bútorában, s akár az egész otthonodban visszaköszönjön. A Küber Bútor nagy tapasztalatot szerzett német, osztrák és svájci piacokon, melyet magyarországi munkájukban is kamatoztatnak. Bútoraik kiváló minőségű, időtálló anyagokból készülnek, melyeket főként neves német beszállítóktól szereznek be. A 11. Konyhakiállításon is megjelenő, forgalmazott márkáival –  mint a Blum, a Kesseböhmer, a Lechner és a Blanco – a Küber eléri, hogy hosszú évekig ne kelljen új konyhabútorokra költened.

Wood World Design

A természetes anyagok és a jól ismert, fás színvilág kedvelői az idei Konyhakiállításon is találkozhatnak a Wood World Designnal, mely több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezik tömör tölgy bútorok gyártásában és beépítésében. A vállalkozás a rönk vásárlásától, fűrészelésétől a kész bútor átadásáig kézben tartja a gyártási folyamatot. A Wood World Design tulajdonosa ennek szellemében kezdett szorosabb kapcsolatot kiépíteni tervezőkkel, lakberendezőkkel és belsőépítészekkel, hogy igazán egyedi, személyre szabott megoldásokat nyújthassanak vásárlóiknak.

Regisztrálj előzetesen online és a helyszínen is, és nyerj egy igényeidhez igazított, 2 millió forint értékű konyhát az N’Kara jóvoltából! A főnyereményt bármilyen stílusban és kialakítással kérheted, sőt, 3000 színből választhatod ki a személyiségedhez és otthonodhoz leginkább passzoló árnyalatot is.

2020. február 28. – március 1. között 11. alkalommal is megrendezésre kerül a Konyhakiállítás, ahol kompletten berendezett konyhák formájában ismerheted meg az idei év legkiemelkedőbb bútormárkáit, gyártóit és forgalmazóit, valamint minden eszközt, ami elengedhetetlen az álomkonyhád megteremtéséhez. Várunk a Budapest Arénában, de addig is kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy ne maradj le a legfrissebb trendekről, inspiráló tartalmakról és a konyhai design világ legizgalmasabb újdonságairól!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!