VISSZA

A Haier több mint 30 éve szenteli energiáit és szakértelmét a legjobb készülékek kifejlesztésére, hogy prémium, innovatív és modern termékeket kínáljon fogyasztóinak. Célja, hogy kiváló minőségű, a legmodernebb technológiákkal felszerelt termékeket fejlesszenek ki, amelyek megfelelnek a modern otthon folyamatosan változó igényeinek, és a fogyasztóknak a számukra fontos dolgokra több idejük maradjon.

A kiállításon idén csupa prémium hűtőszekrénnyel lesz jelen a Haier, melyek olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Dual Inverter, a Switch Zone, amellyel egy gombnyomással választhatjuk ki, hűtőként vagy fagyasztóként funkcionáljon-e a készülék egyik része, az innovatív Daylight LED belső világítás vagy az UV szűrős ajtó, amely megóvja a borhűtőbe helyezett palackokat a napfénytől. A technológiai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítanak a megjelenésre is – igényes, prémium anyagok felhasználásával a Haier hűtőszekrények modern, letisztult megjelenést kapnak, amely tökéletesen illeszkedik minden konyhába. 
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!