VISSZA

A szezonális szakács utazásai - 2019-es londoni gasztrotendek Oliver Rowe és a Globalista Konyha bemutatóján

A szezonális szakács utazásai - 2019-es londoni gasztrotendek Oliver Rowe és a Globalista Konyha bemutatóján

Miután 6 hetet töltött el egy toszkán étterem konyhájában, az angol Oliver Rowe a mediterrán konyha szerelmese lett.  A díjnyertes londoni Moro étteremben folytatta a tapasztalatszerzést, majd főszakács lett a Hammersmith-i Maquis étteremben. Food for All Seasons című szakácskönyvében receptjein keresztül megismerhetjük Oliver élettörténetét: a szezonális ételek iránt elkötelezett szakács és éttermes világlátását és legkedvesebb ételeit.

Oliver Rowe food stylistként is ismert, munkái többek között a The Guardian és a The Sunday Timesban is megjelentek. A Globalista Konyha szervezésében rendszeresen érkeznek olyan külföldi séfek Budapestre, akik egy- két estére házigazdái egy-egy pop up vacsorának. A vendégek estéről estére különleges és megismételhetetlen menüsorokat kóstolhatnak, hiszen a szakácsok kifejezetten ezekre az estékre állítják össze fogásaikat. És ahogy a séfek, úgy a helyszínek is folyamatosan változnak.

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes konyhai nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!