BACK Inspiráló színek a konyhában: KitchenAid

Inspiráló színek a konyhában: KitchenAid

2023. 02. 23
Inspiráló színek a konyhában: KitchenAid

A konyha az alkotás szentélye a lakásban, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat. Manapság a megfelelő eszközök és gépek a kritikus folyamatokat részben vagy teljesen el tudják látni, így a sütés-főzés többé nem teher, sokkal inkább kreatív kísérletezés. Az igazán különleges gépek pedig megjelenésükkel is arra sarkallnak, hogy kézbe vegyük, használjuk őket.

A KitchenAid megbízható multifunkciós szerkezeteinek, a gépek finom formáinak és jellegzetesen ínycsiklandó színeinek köszönheti töretlen népszerűségét. A Konyhakiállításon a multifunkciós konyhagépek, turmixgépek, kenyérpirítók, robotgépek a klasszikus almapiros mellett Kyoto Glow, Betonszürke, Ónix Fekete, Pisztácia és Pink színekben pompáznak majd. Sőt, az eseményen nézheted meg első alkalommal élőben az idei év színét, a Hibiscust is!

2018 óta minden évben kihirdetésre kerül a KitchenAid aktuális év színe. A tavalyi Céklavörös után 2023-ban a Hibiscus vitte a prímet, amit a virág magával ragadó színe ihletett. A rovarokat csábító hibiszkusz inspirálta árnyalat a közös érdeklődést hivatott megtestesíteni, ami összehozza és összekovácsolja a kulinárisan kíváncsi közösséget, ösztönzi a kreatív eszmecserét. A KitchenAid friss színek mellett prémium termékekkel és újdonságokkal is gondoskodik a kiapadhatatlan ihletforrásról a Konyhakiállításon.

Artizán kávéélmény

Bár valószínűleg nem ez az első termékkategória, ami eszedbe jut a márka nevét hallva, a kávéfőzők eddig sem hiányoztak a KitchenAid kínálatából. Az Eszpresszó széria a márka legújabb kávéfőző üdvöskéje, melyben az Artisan Eszpresszó kávéfőző és egy külön őrlő biztosítja a prémium presszó élményt a mindennapok során.

A modell a félautomata eszpresszó kávéfőzőgépek kategóriájába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a készítés legkritikusabb elemeit - mint például a nyomást vagy a hőmérsékletet - automatikusan szabályozza, miközben nagyfokú szabadságot biztosít a kávészemek őrlésében, a temperelésben, portafilter csatlakoztatásában, mennyiségek kiválasztásában.

A dupla, intelligens hőmérséklet-érzékelő gondoskodik róla, hogy minden egyes csésze megfelelő főzési hőmérsékleten készüljön el, ami a 15 baros olasz pumpával kiegészülve garantálja a konzisztens ízélményt. Mindezt rendkívül gyorsan, hiszen a gép kevesebb mint 45 másodperc alatt melegíti fel a vizet az ideális főzési hőmérsékletre. A külön őrlő egyenletes őrlést biztosít 70 féle őrlési finomságon, így a saját ízlésedhez igazíthatod a kávészemeket.

Minden egyben: multifunkciós gépek

Egy multifunkciós konyhagép rendkívül praktikus és helytakarékos társunk lehet a konyhában. Sokoldalúságának köszönhetően nem kell minden egyes konyhai munkafolyamathoz más-más gépet használnunk. Teljes értékű segítséget jelent a konyhában, például az aprítás, reszelés, darálás, szeletelés, dagasztás, kikeverés, habverés, keverés, pürésítés, Julienne-csíkok készítése során. Sőt, akár tökéletes állagú vajat és tejszínhabot is készíthetünk vele tejszínből!

A 2,1 literes csodagép tartozékai gondoskodnak szinte minden feladatról. A többfunkciós S-késegység kiváló sajt, csokoládé, gyümölcsök, friss fűszernövények, diófélék, tofu és zöldségek aprításához, darabolásához és pürésítéséhez, tésztaszósz, pesto, salsa, szószok, süteménytészták és kelt tészták keveréséhez. Az élesztős tészták gyors és alapos dagasztásához a dagasztólapát áll rendelkezésre. Ebben az esetben viszont ügyelj a mennyiségekre – a legjobb eredmény érdekében ne használj 750 g lisztnél többet egyszerre!

A kétoldalú, 4 mm-es közepes szeletelő- és reszelőtárcsa burgonya, puha zöldségek, káposzta, sajt, csokoládé, kemény gyümölcsök és kemény zöldségek reszeléséhez, és puha gyümölcsök, burgonya, paradicsom, puha zöldségek, sajtok, kemény gyümölcsök és kemény zöldségek szeleteléséhez egyaránt használhatók. A szabályos Julienne-csíkokról pedig egy speciális vágótárcsa gondoskodik.

Csúcsteljesítmény a konyhában: turmixgépek

Az Artisan turmixgép a legkeményebb alapanyagokból is előhívja a selymes, ínycsiklandó ízeket. Három alkotóelem és azok mérnöki módon összehangolt működése teszi rendkívül hatékonnyá és sokoldalúvá ezt az eszközt: az aszimmetrikus kialakítású, rozsdamentes acélpengék, a 1,5 lóerős Intelligens sebességvezérelt motor, valamint a bordázott, 1,4 literes üvegkancsó. Könnyedén készíthetsz vele egészséges fogásokat, például krémleveseket, mártogatósokat, püréket, smoothie-kat, gyümölcs- vagy zöldségturmixokat.

Az Intelli-Speed motorvezérlésnek köszönhetően a turmixgép érzékeli a kancsó tartalmát, és ehhez igazítva tartja fenn az optimális tempót. 5 különböző sebességfokozat, a pulzálás funkció, a 3 előre beállított receptprogram (jégzúzás, jeges italok, smoothie) közül választhatsz az intuitív kezelőfelületen kedved szerint. Ezt követően az aprítás 4 különböző szögben történik, ami a hozzávalókat a kancsó közepébe tereli, ezáltal hatékonyan képes leturmixolni a legkeményebb hozzávalókat is.

Ne hagyd ki a Konyhakiállítást március 3-5. között a Budapest Arénában, ahol tengernyi gyönyörű és praktikus eszközzel, kis- és nagygépekkel, bútorokkal és kiegészítőkkel várunk! Addig is szerezd be kedvezményes árú belépődet itt, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

BACK
Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!