BACK Merülj el a részletekben! <br>Prémium fogantyúk, ajtók és kilincsek debütálása a 2023-as Konyhakiállításon

Merülj el a részletekben!
Prémium fogantyúk, ajtók és kilincsek debütálása a 2023-as Konyhakiállításon

2022. 11. 17
Merülj el a részletekben! <br>Prémium fogantyúk, ajtók és kilincsek debütálása a 2023-as Konyhakiállításon

Az otthon kiemelt helyiségeként konyhád megérdemli, hogy a legapróbb részletekre is ügyelj a tervezésénél. Ha már a kezdetektől fogva odafigyelsz a finomságokra, a lakás legexkluzívabb helyiségét hozhatod létre. Ebben segít az Ajtógyár / Kilincsgyár - a 2023-as Konyhakiállítás egyik új partnere - egyre bővülő kínálatával, melyben mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának leginkább megfelelő, minőségi és igényes kiegészítőket, ajtókat és kilincseket.

Partnerünk, az Ajtógyár / Kilincsgyár több mint 25 éve foglalkozik ezekkel a termékkategóriákkal. Mára a piac legnagyobb kínálatával rendelkeznek, azaz több mint 60 márka termékeinek értékesítésével, webes kereskedelmével, illetve házhoz szállításával állnak a vevők, partnerek rendelkezésére. Áruházaikban igyekeznek bemutatni a bámulatosan sokszínű szortimentet, hogy minél több terméket személyesen is meg tudj nézni és tapintani. A következő Konyhakiállításra piacvezető márkákkal és itthon sosem látott újdonságokkal készülnek az építkezés és konyhafelújítás előtt állóknak, sőt, azoknak is, akik egy-egy ragyogó kiegészítővel dobnák fel már meglévő konyhájukat. Tarts velünk, és fedezd fel a Glass Design, a PullCast, a Valli&Valli-Fusital, a JAP és a SICIS világát!

GLASS DESIGN

A Glass Design márka a tervezés és a kivitelezés harmóniáját testesíti meg. Az olasz design és gyártás során olyan exkluzív kollekciók jönnek létre, melyek magukon hordozzák a kézműves hagyományok gazdagságát. A legnagyobb odafigyeléssel készült, egyedi darabokban valóban életre kelnek a formák és a színek. Az eseményen a Borsellini család és a muránói üvegműves mesterek munkája során született alkotásokat - kilincseket, fogantyúkat bútorgombokat - ismerheted meg közelebbről, melyekkel magasabb szintre emelhető a konyhabútor és a lakás megjelenése.

PULLCAST

Bár minden színben elképesztő látványt nyújtanak, a portugál PullCast azt vallja, hogy ékszervasalatai arany színben mutatják meg igazi pompájukat. Hiszen az arany minden nyelven beszél, a legveszedelmesebb csábító, ami mindig is az emberiség csodálatát élvezte. A PullCast ékszertervezők által kézzel készített termékei nem véletlenül olyan vonzóak: a kollekciók gyártási folyamatában a mai napig jelen van a kézművesség és a hagyományos feldolgozási technika. A Konyhakiállításon a legújabb trendekhez igazodó kollekció kerül bemutatása, melynek díszes elemei vonzzák a tekintetet.

VALLI & VALLI – FUSITAL

A Fusital és a Valli&Valli fél évszázada kínál olyan fogantyúkat, melyek a legjelentősebb olasz és nemzetközi építészekkel és tervezőkkel való együttműködésből születtek. A magas műszaki színvonalat ötvözik modern designnal, sárgaréz és rozsdamentes acél felhasználásával. A kilincsek - legyen szó akár ajtóról vagy ablakról - és a kiegészítők így stílusos és egyedi részletévé válnak az enteriőrnek. Az Ajtógyár / Kilincsgyár áruház elsőként mutathatja be ezeket a fantasztikus termékeket Magyarországon, a Fusital és Valli&Valli kilincsek a 2023-as Konyhakiállításon debütálnak.

JAP

A csehországi székhelyű, exkluzív ajtórendszereket gyártó JAP a gondos kivitelezés és a kifinomult műszaki megoldások elkötelezett híve. Kínálatukban a nyíló- vagy tolóajtók mellett speciális nyitásmódokkal is találkozhatsz. Az Ajtógyár / Kilincsgyár személyre szabott szolgáltatás keretében műszaki segítséget nyújt a komplex és innovatív rendszerek kiválasztásában, a tervezés folyamatától kezdve egészen a beépítésig. A különleges esztétikai élményt nyújtó toló- és nyílóajtókat a Konyhakiállításon ki is próbálhatod, ráadásul a legújabb, 2023-as felületeket és színeket is itt láthatod elsőként.

SICIS

A kiváló minőségű mozaikok és innovatív üvegfelületek létrehozására és gyártására szakosodott Sicis fő ihletforrása a márka központjának otthont adó Ravenna, a mozaik történelmi fővárosa. A gyártás során alázattal közelítenek minden termék felé, a hagyományok tisztelete az egyes részletekre fordított figyelemben és törődésben is tetten érhető.

A Sicis belsőépítészeti szemléletet közvetít, ahol minden darab - a bútoroktól a világításokon és szöveteken át egészen a felületekig - harmonikus, komplex térélményben egyesül. A Konyhakiállításon a Vetrite üveg termékei kilincseken és beltéri ajtón felhasználva kerülnek bemutatásra. A fantasztikus vizuális hatást kiváltó üvegburkolatok elegáns, ugyanakkor merész belsőépítészeti remekművei lesznek a konyhának. 

Az Ajtógyár / Kilincsgyár termékei nem csupán a konyhában, minden élettérben megállják a helyüket. Keresd őket a Konyhakiállításon 2023. március 3-5. között a Budapest Arénában, online pedig Instagramon, Facebookon és a weboldalukon!

BACK
Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!