BACK

A Pfiffer Bútor küldetése olyan magas minőségű tömörfa termékek gyártása, melyek növelik a mindennapi élet minőségét. Széles körű, folyamatosan megújuló, innovatív megoldásokkal ellátott időtálló bútorokat alkotnak, biztosítva ezzel a hosszú távú elégedettséget. 100% magyar, családi tulajdonú vállalkozás, mely 1994-ben alakult kis vállalkozásból, mára a hazai exkluzív tömörfa bútorok és bútor ajtó gyártás meghatározó szereplőjévé vált. Filozófiájuk legfontosabb szempontjai közé tartozik a megbízhatóság, pontos határidő betartása és a vásárlói igényeknek való magas szintű megfelelés, mindehhez a modern technológiai háttér és a kiemelkedő géppark is elengedhetetlen feltétel. A vállalkozás által gyártott bútorokat kizárólag saját munkatársaival tervezi, a kereskedelmi és marketing munka is házon belül folyik.

A termékpalettájukon megtalálhatóak egy teljes családi ház komplett bebútorozását támogató tömörfa bútorcsaládok, klasszikus és modern stílusban is. A saját maguk által gyártott és beszerelt bútorkon kívül, bútorajtókat és kiegészítőket is értékesítenek, több száz asztalos épít konyhabútorokat az általuk gyártott tömörfa alkatrészekből. Termékeik kizárólag tömörfából készülnek, sem furnérozott, sem laminált alapanyagot nem használnak.

Természetes alapanyag, környezetünk védelme, törekvés a meleg, otthonos lakásbelsőre, egyediség és megbízhatóság. A Pfiffer Bútor Mór Kft.-nél ezen meggyőző érvek miatt döntöttek amellett, hogy csak természetes fa alapanyagból készítik minőségi bútoraikat, melyek a vásárlóik megelégedését egy egész életen át képesek megőrizni.

"Olyan bútort készítünk melynek lelke van, velünk él, és generációkon át szolgál bennünket."

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!