BACK

A triomax Hungary Kft-t 2008-ban azzal a céllal hozták létre tapasztalt faipari mérnökökként a tulajdonosok, hogy minőségi termékekkel és színvonalas szolgáltatással legyen erősítve a magyarországi bútoripar. Elkötelezettek abban, hogy maximális ügyfélközpontú szemlélettel és szakértelemmel álljanak az ügyfeleik rendelkezésére.

A megfogalmazott irányelvvel a fókuszban harn bútor vasalatok forgalmazásával indultak, majd 2014-ben vették fel kínálatukba a katalán Viefe cég egyedi tervezésű bútorfogantyúit, fogasait és ajtóütközőit – melyeknek kizárólagos magyarországi forgalmazói. Tovább szélesítve kínálatukat 2017 óta a lengyel GTV–vel is kapcsolatban állnak – a termékei minőségük és kedvező áruk miatt nagyon közkedveltek. 2024-től forgalmazzák a dán Furnipart cég szintén egyedi és különleges termékeit, hogy biztosítsák a folyamatosan frissülő megrendelői igények kiszolgálását.

A Konyhakiállításon szeretnék bemutatni hogyan tudja egy magas minőségű Viefe vagy Furnipart fogantyú megváltoztatni, elvarázsolni a teret és természetesen az érdeklődőket, legyen felhasználó vagy akár szakmabeli. Továbbá készülnek a kiállításra az egyedi, különböző stílusú GTV világítástechnikával is.

A Konyhakiállításon egyedi konstrukciókkal, és szakmai támogatással várják az érdeklődőket! 

Kiállítói programok és újdonságok

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!