BACK

Dunavox borhűtő választási tanácsadás

Dunavox borhűtő választási tanácsadás

A Dunavox 32b standján megbizonyosodhat arról, hogy a márkanév egyet jelent a professzionális bortárolással és szervírozással.

Gondolkozott már azon, hogy miként hozhat létre egy dinamikus és lehetőségekben gazdag teret az otthonában? A Dunavox borhűtők egyik legnagyobb előnye, hogy bármely belsőépítészeti rendszernek szerves részei lehetnek. Büszkén helyezheti otthona középpontjába, megvalósítva a mindennapi luxust és fényűzést. Berendezéseik a legmagasabb minőségi szintet képviselik, hiszen a tervezéstől az alapanyag kiválasztásig, mindig a minőséget tartják szem előtt. Ezért minden vásárló igényét figyelembe véve, személyre szabott szaktanácsadás után segítenek a tökéletes borhűtő kiválasztásában. A borhűtők egyes modelljei szabadon állók, míg mások konyhabútorba illetve konyhapultba illeszthetők, valamint egy- és kétszekciós változatban is kaphatók, így minden felhasználó könnyeden megtalálhatja a számára leginkább megfelelő készüléket.
 

More programs
Register
to win

Register to win a 2,5 Million HUF tailor made kitchen furniture from N’Kara Furniture or one of the other valuable prizes!

REGISTRATION
Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!