Hogyan készíthetünk egészéges és finom fermentált ételeket, vagy mentes süteményeket? Milyen szempontok alapján vásároljunk kávét? Miként vált a kőbányai fiúból Michelin-csillagos séf? A HVG Könyvek nem csak üzlet, menedzsment, pszichológia, népszerű tudomány, életrajz és tényfeltáró irodalom témakörökben ad ki bestsellereket, hanem a gasztronómia szerelmeseinek is igazi különlegességeket kínál. Gennaro Contaldo, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Szabadfi Szabolcs, Horváth Judit, Stanley Tucci, Király Ágnes, James Hoffmann - csak néhányan szakértő szerzői illetve sztárséfjei közül, akiknek könyvei a HVG Könyvek standján, a Konyhakiállításon kedvezményesen megvásárolhatók lesznek.
Március 2-án szeretettel várják könyveikhez kapcsolódó színpadi programjaikra is, amelyek után szerzőik a standuknál dedikálnak:
11:00 - 12:00
Kiss Döníz: Hogyan készítsünk tökéletes kávét otthon?
15:00 - 16:00
Így lettem séf – Inspirálódj Sárközi Ákossal!
16:00 - 16:40
Horváth Judit: Fenséges mentes édességek