Hogyan készíthetünk egészéges és finom fermentált ételeket, vagy mentes süteményeket? Milyen szempontok alapján vásároljunk kávét? Miként vált a kőbányai fiúból Michelin-csillagos séf? A HVG Könyvek nem csak üzlet, menedzsment, pszichológia, népszerű tudomány, életrajz és tényfeltáró irodalom témakörökben ad ki bestsellereket, hanem a gasztronómia szerelmeseinek is igazi különlegességeket kínál. Gennaro Contaldo, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Szabadfi Szabolcs, Horváth Judit, Stanley Tucci, Király Ágnes, James Hoffmann - csak néhányan szakértő szerzői illetve sztárséfjei közül, akiknek könyvei a HVG Könyvek standján, a Konyhakiállításon kedvezményesen megvásárolhatók lesznek.
Március 1-én szeretettel várnak színpadi programjukra is:
16:40 – 17:40 Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei Horváth Judittól