BACK

Szín-fa-lakk

A bútorgyártással és felületkezeléssel foglalkozó Szín-Fa-Lakk Kft. 2006-ban alakult Szegeden. A kezdetektől fogva azon dolgoznak, hogy egy folyamatosan fejlődő csapattal minél magasabb minőségben, korszerű műszaki– és design megoldásokkal tudják kiszolgálni az általuk képviselt szegmenseket.

Asztalosműhelyük a modern kor minden elvárását kielégíti, kollégáik folyamatos szakmai fejlődésének és modern gépeiknek köszönhetően.
Egyszerű bútoroktól kezdve, az egyedi, 3D-s festett és mart MDF felületű, akár fémmel kombinált egyedi bútorokon át, festett MDF bútorok, térelválasztók, irodabútorok, konyhabútorok, fürdőszobai és egyéb bútorok gyártásával foglalkoznak. Bemutatótermükben megtekinthetik az általuk gyártott és tervezett egyedi bútorokat.

Festőüzemükben vállalják fa- és fémfelületek felületkezelését kül- és beltérre. Műhelyükben a legkorszerűbb Metron típusú festő-szárító kabinok üzemelnek, melyek technológiájának köszönhetően magas minőségű, por- és szennyeződésmentes, egyenletes felületbevonatokat tudnak létrehozni. Képesek egyedi festett felületek elkészítésére, legyen az pácolt, lakkozott, olajozott, metál, matt, magasfényű, antikolt, strukturált vagy egyéb egyedi felület. Mindezt bármilyen színben, akár egyedi színállítással is!
 

 

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!