VISSZA

Szín-fa-lakk

A bútorgyártással és felületkezeléssel foglalkozó Szín-Fa-Lakk Kft. 2006-ban alakult Szegeden. A kezdetektől fogva azon dolgoznak, hogy egy folyamatosan fejlődő csapattal minél magasabb minőségben, korszerű műszaki– és design megoldásokkal tudják kiszolgálni az általuk képviselt szegmenseket.

Asztalosműhelyük a modern kor minden elvárását kielégíti, kollégáik folyamatos szakmai fejlődésének és modern gépeiknek köszönhetően.
Egyszerű bútoroktól kezdve, az egyedi, 3D-s festett és mart MDF felületű, akár fémmel kombinált egyedi bútorokon át, festett MDF bútorok, térelválasztók, irodabútorok, konyhabútorok, fürdőszobai és egyéb bútorok gyártásával foglalkoznak. Bemutatótermükben megtekinthetik az általuk gyártott és tervezett egyedi bútorokat.

Festőüzemükben vállalják fa- és fémfelületek felületkezelését kül- és beltérre. Műhelyükben a legkorszerűbb Metron típusú festő-szárító kabinok üzemelnek, melyek technológiájának köszönhetően magas minőségű, por- és szennyeződésmentes, egyenletes felületbevonatokat tudnak létrehozni. Képesek egyedi festett felületek elkészítésére, legyen az pácolt, lakkozott, olajozott, metál, matt, magasfényű, antikolt, strukturált vagy egyéb egyedi felület. Mindezt bármilyen színben, akár egyedi színállítással is!
 

 

WEBOLDAL
www.szinfalakk.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 70 416 8997
asztalosuzem@szinfalakk.hu
06 70 418 3997
festouzem@szinfalakk.hu
ITT TALÁLOD
6728, Szeged, Dorozsmai út 35.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!