Jegyek

Belépőjegyek online ezen az oldalon, személyesen az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában vásárolhatók. A Budapest Aréna Jegypénztára csak rendezvénynapokon tart nyitva! 

Diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány bemutatásával. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. Ha a jegyvásárlás során bármilyen problémát tapasztalna, vagy kérdése lenne, az Interticket ezen a linken található elérhetőségein tudja ezt jelezni. 

A Konyhakiállításra váltott belépőjegy 30% kedvezményt biztosít a Tefal márkaboltokban és a homeandcook.hu oldalon a KONYHA kóddal.

A felnőtt jegy, a diák- és nyugdíjas jegy, valamint a tiszteletjegy üzletben történő bemutatása, illetve a homeandcook.hu webshopban a KONYHA kód megadása esetén 30% kedvezményt biztosítanak a vásárlás végösszegéből a Konyhakiállítás résztvevőinek.

A kedvezményes ajánlat 2024. február 6-tól március 10-ig érvényes minden magyarországi Tefal márkaboltban és a homeandcook.hu webshopban.

A homeandcook.hu oldalon a kedvezmény a Tefal konyhai kisgépekre és konyhai eszközökre vehető igénybe.
A Tefal márkaboltokban a kedvezmény az adott üzlet teljes elérhető kínálatára érvényes.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze, akciós árú termékre nem váltható be, és vásárlásonként egy darab jegy használható fel.
Bolti vásárlás esetén a Konyhakiállításra váltott belépőjegy vagy online jegy nyomtatott példányát kérjük, hogy add le a pénztárban, online vásárlás esetén pedig add meg a KONYHA kódot!

IKEA Family kedvezmény

IKEA Family klubtagok 15% kedvezményben részesülnek a családi belépőjegy árából. A kedvezmény érvényesítéséhez mutasd fel IKEA Family kártyádat fizikális, vagy digitális formában.
 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3 % + 400 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. Kényelmi díj online jegyvásárlás esetén, valamint az Interticket országos hálózatában történő személyes vásárlás esetén kerül felszámításra. 

A Budapest Aréna Jegypénztárában történő helyszíni vásárlás esetén nincs kényelmi díj, és itt nem csak a Konyhakiállítás ideje alatt, hanem elővételben is lehet jegyet vásárolni, de kizárólag eseménynapon - amikor van valamilyen rendezvény az Arénában. Ilyenkor az adott rendezvényhez kapcsolódó kapunyitás előtt egy órával nyit és a kezdési időpont után 15 perccel zár a Jegypénztár (Ez csak az elővételre vonatkozik, a Konyhakiállítás ideje alatt a Jegypénztár mindhárom nap 9:30-17:30-ig tart nyitva.)

Felnőtt jegy

Elővételben
4 500 Ft
Március 1-től
5 500 Ft

Diák- és nyugdíjas jegy

Csak személyesen a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket irodákban vásárolható.
Elővételben
2 700 Ft
Március 1-től
3 500 Ft

Családi jegy

Max. 2 felnőtt és 3 gyermek részére 18 éves korig. A belépés 6 éves korig ingyenes.
Elővételben
10 000 Ft
Március 1-től
13 000 Ft
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!