KIÁLLÍTÓKNAK

A Konyhakiállítás már 15 éve az ország egyetlen konyhabútorokat, konyhagépeket és konyhai eszközöket felvonultató nagykiállítása. A kiállítók által biztosított széles választék, a lenyűgöző újdonságok és a páratlanul erős, egyedi marketingkommunikációs kampány évente 20.000 látogatót vonz az eseményre. Felkeltette érdeklődését a rendezvény? További információt szeretne? Kérje egyedi ajánlatunkat! 

Ajánlatkérés
Köszönjük, sikeresen elküldte az üzenetet. Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!
Hiba történt! (0)

 m2

Részletes tájékoztató

A kiállítás tematikájának gerincét a konyhabútorok, kis- és nagygépek, mosogatók és csaptelepek, munkalapok, burkolatok és konyhafelszerelések alkotják, amelyek a tálalási kultúrához kapcsolódó eszközökkel és a gasztronómiai edukációval kiegészülve nyújtanak teljes élményt a látogatóknak.

20 000 látogató/év
15 év

A kiállításra az építkezés, felújítás előtt álló végfelhasználók mellett belsőépítészek, lakberendezők és design szakemberek, valamint a gyártók és forgalmazók értékesítési és beszerzési vezetői is kilátogatnak. Az üzleti kapcsolatépítés és a valós üzletkötések iránti igény miatt az eseményen éves partnertalálkozó, szakmai termékbemutató is tartható, akár külön konferenciatermekben, akár a rendezvény területén belül rendes nyitvatartási időn kívül is.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!