12 éves a Konyhakiállítás

12 éves a Konyhakiállítás
Egy álomkonyháról nem csak álmodni lehet.

A konyha a lakás lelke, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere, ami minden életszakaszban másként és másért fontos. Ezért évről-évre összegyűjtjük a világ legjobb ötleteit és trendjeit képviselő márkákat, hogy páratlan konyhabútoraikkal, nagyszerű konyhai gépeikkel, valamint sokoldalú kiegészítőikkel varázsolják el a résztvevőket.

A Konyhakiállításon lenyűgöző újdonságok, izgalmas kellékek és eszközök, csodás bútorok, tengernyi élmény és feledhetetlen gasztropillanatok várnak. Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, rajongsz a gasztronómiáért, fontos számodra a konyhád és a benne eltöltött idő minősége, vagy csupán érdekelnek a legmodernebb konyhai megoldások, itt helyed! Találd meg a tökéletes konyhát velünk!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Milyen a tökéletes konyha?

Milyen a tökéletes konyha?

Ízlés kérdése. Viszont nagyon fontos, hogy ez az ízlés kifinomult legyen, amikor megtervezzük, és berendezzük otthonunk egyik legfontosabb helyiségét. Ehhez nyújt végtelen inspirációt és tanácsot a konyhák szerelmeseinek Magyarország legnagyobb konyhabútorokat és konyhagépeket bemutató kiállítása, 8000 négyzetméteren 100 hazai és nemzetközi kiállító márkával, immár 14. alkalommal.

A Konyhakiállítás a konyha szakma legnagyobb végfelhasználóknak szóló magyarországi seregszemléje, ahol mindent megtalálsz, ami egy igazán stílusos konyha kialakításához szükséges. Feltérképezheted a konyhai design márkák legjavát, kipróbálhatod a legújabb termékeket és elmerülhetsz a legfrissebb trendekben, az egész napos konyhatervezési tanácsadás során pedig profi segítséget kaphatsz álomkonyhád életre keltéséhez. Találd meg az igazit 2024. március 1-3. között a Budapest Arénában!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!