VISSZA A konyha, az étkező és a nappali harmonikus egysége vár az Indagroupnál

A konyha, az étkező és a nappali harmonikus egysége vár az Indagroupnál

Kiállítói szelekció
2024. 02. 07
A konyha, az étkező és a nappali harmonikus egysége vár az Indagroupnál

A trendek jönnek-mennek, de abban minden belsőépítész és lakberendező egyetért, hogy a konyhát az otthon szerves részeként kell kezelni. Kiállítónk, az Indagroup ennek szellemében egy prémium összeállítással készül az eseményre, ahol olyan különleges márkákat csodálhatsz meg testközelből, mint az Old Line, a Bretz, a Tonelli és a Montbel. Mindegyik márka más karaktert testesít meg, inspiráló együttesükben a habarcs a kompromisszummentes minőség és a pompás megjelenés lesz.

Az installáció fő attrakciója az Old Line konyha, mely márkát az Indagroup hozta be Magyarországra pár évvel ezelőtt. Ezt egészítik ki légies Tonelli üvegasztalok, sokoldalú és testreszabható Montbel székek, egy íves és buklé Bretz kanapé. Cikkünkkel többet is megtudhatsz a márkákról, melyek nem csupán a konyhád és az étkeződ, de az otthonod más helyiségeinek fényét is emelhetik.

Old Line – A famegmunkálás szeretete és egy ősi mesterség megbecsülése

Ez az Old Line filozófiája. Céljuk, hogy ne csak egy konyhát, hanem egy egyedi, érzésekkel teli életteret hozzanak létre. A márka kis kézműves vállalkozásként indult 1977-ben Mareno di Piave-ban, Veneto tartományban, és bár nagy utat járt be azóta, a mai napig a kezdeti értékeket őrizve tevékenykednek. Kollekcióik elkészítéséhez számos különböző fát használnak.

A legtöbb bútorkollekció tölgyből, az úgynevezett “Noce Canaletto” dióból és hársfából készül. A márka múltjáról és örökségéről bővebben tájékozódhatsz korábbi interjúnkból, amit az alapító lányával és az Old Line tulajdonosával, Nicoletta Fedrigóval készítettünk.

“Az első Old Line konyhánkat 2021-ben a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon mutattuk be. Mi sem tükrözi jobban hitvallásukat, minthogy az Old Line vezetősége a konyha építésének kezdetétől egészen a kiállítás végéig velünk volt, és segített a legapróbb munkálatokban is. Így nem volt kérdés, hogy miután szeretett első konyhánk új gazdára talált, újból az Old Line-t fogjuk választani az idei Konyhakiállításra.” - meséli Pozsonyi-Izsó Andrea, az Indagroup vezetője.

“Annyit elárulhatunk róla, hogy tőlünk megszokottan nem szokványos, hanem teljes mértékben egyedi és emlékezetes konyha lesz. Bízunk benne, hogy a MaxCity folyosóján sétálók úgy térnek majd be az üzletünkbe, hogy emlékeznek a konyhára a kiállításról, ahogy ezt legutóbb is tették.”

Bretz – érzéki bútorok szabadszellemű designkedvelőknek

A nagy múltú német gyártót 1895-ben alapította Johann Bretz. Minden termékük kézzel készített, egyedi darab. Széles elempalettával és közel 120 féle, kézzel válogatott bársonyból álló kínálattal rendelkeznek, így minden bútor teljes mértékben személyre szabható. A Konyhakiállításon bemutatásra kerülő Poolside kanapé a gyártó egyik idei újdonsága. Ez a játékos alkotás egy medenceszigetre emlékeztet, némi pop art humorral fűszerezve.

A Poolside mellett a Lagoon is helyet kap a térben, mely egy tencel szövetből vagy tiszta gyapjúból kézzel készült egyedi design szőnyeg, melyet a Bretz partnergyára gyárt Indiában.

Montbel – emberközpontú, személyre szabott design

“A Montbel minden egyes projektnél az embert helyezi a középpontba, a kutatástól egészen a termék elkészültéig. Inspirációjuk forrása a fa, mely az első szakasza egy olyan útnak, amely a tudásból, a szenvedélyből és a természet iránti tiszteletből áll. A fa és a kiegészítő anyagok párosítása szabadságot és egyedi, felismerhető stílust közvetít. A kiállításra szánt székeink kárpitjának választásakor mi is törekedtünk a természettel való összhangra, mind a szín, mind pedig az anyag esetében.”

Tonelli – kortárs modern üvegbútorok

A 80-as években a kutatás és a kísérletezés iránti mély szenvedélyből született Tonelli egy olyan márka, amely az üvegbútorok és kiegészítők gyártására szakosodott. Filozófiája a hagyomány és az innováció kombinációján alapul. 

“Az ellenálló, ökologikus és lenyűgöző üveg több mint ötezer éve része az emberiség történelmének. Ezt az örökséget a Tonelli modern módon értelmezte újra, hozzájárulva ahhoz, hogy az üveg a kortárs lakberendezés főszereplőjévé váljon.”

Tarts velünk március 1-3. között a Budapest Arénában a 14. Konyhakiállításon, ahol az inspiráló kompozíciók mellett termékújdonságokkal, ingyenes konyhatervezési tanácsadással, programokkal és termékbemutatókkal várunk. Addig is szerezd be kedvezményes árú belépődet online, mely 30% kedvezményt biztosít a Tefal szaküzeleteiben! A részletekért látogass el a Jegyek oldalunkra, további izgalmas tartalmakért pedig keress minket Facebookon és Instagramon!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!