BACK Praktikus és gyönyörű Nobilia újdonságok a Küber Bútortól

Praktikus és gyönyörű Nobilia újdonságok a Küber Bútortól

2022. 11. 15
Praktikus és gyönyörű Nobilia újdonságok a Küber Bútortól

A konyha egy speciális igényű helyiség, ahol mindig van helye az innovatív megoldásoknak, a háztartási gépek mellett a bútorok, burkolatok, anyagok és szerkezetek terén egyaránt. A soron következő Konyhakiállításon összegyűjtjük a legújabb konyhabútorokat és konyhagépeket neked, de hogy addig se maradj inspiráció és ötletek nélkül: alábbi cikkünkben a Küber Bútor izgalmas újdonságait ismerheted meg közelebbről.

Állandó partnerünk, a Küber Bútor családi vállalkozásként indult, azonban hamar Magyarország egyik meghatározó konyhaspecialistájává vált. Egyedi tervezésű konyháikba kiváló minőségű és ár-érték arányú német márkák - például a Nobilia, Lechner, Blum - termékei kerülnek, melyeket szabadon, az aktuális igényekhez illően kombinálnak. Az idei Konyhakiállításon a Nobilia újdonságai közül többet is megcsodálhatsz, melyek nem csupán páratlan esztétikai élményt nyújtanak, de praktikusak és strapabíróak is. Hogy mik ezek? Olvass tovább, és megtudod!

Black Edition

A Black Edition egy 2023-as koncepció, aminek köszönhetően még bátrabban használhatjuk a fekete színt konyhánkban. Mivel elsősorban kiegészítőkkel dolgozunk, a bútorunk nem lesz túl sötét vagy nyomasztó, elegáns és extravagáns viszont annál inkább. Pure Black mosogató, amit nem törnek meg még króm alkatrészek sem, sütő-mikró páros letisztult fekete designnal, evőeszköztartók, belső rendszerezők, fali sín rendszerek gyönyörű selyem feketébe öltöztetve - csak néhány példa a Black Edition koncepcióból, amik “új színt” hoznak a konyhatervezésbe.

Easytouch ujjlenyomatmentes bútorajtók

A konyhabútor ajtók esetében az egyik legfontosabb tulajdonság a jó tisztíthatóság. Modern bútoraink gyakran nélkülözik a klasszikus értelemben vett fogantyút, egyes elemek például nyomásra nyílnak, így még fontosabbá válik, hogyan tisztítható a felület. A Nobilia mérnökei erre a kérdésre adtak választ az Easytouch kollekció kifejlesztésével.

Ezek a bútorajtók az „anti-fingerprint” technológiának köszönhetően egy olyan bevonattal vannak ellátva, amely teljes egészében ujjlenyomat-taszító. Az Easytouch az első év sikeres debütálása után új kollekcióval, közönség kedvenc színekkel bővült.

Innovatív hő- és karcálló kerámia munkalapok

Ha konyhai munkalapot tervezel, a Küber Gin most nem csak három, de rögtön hat kívánságodat is teljesíti. Új kerámia munkalapjainak nem lehet ellenállni: teljesen hőálló, karcálló, vízálló, sav és lúg álló, rugalmas és nem utolsó sorban: gyönyörű. A prémium konyhai munkalapok szerepét az elmúlt években különböző technikai kövek töltötték be. Ezek továbbra is megtalálhatóak a Küber kínálatában, viszont az igazi innovációt az új kerámia munkalapok jelentik, amelyek korábban az anyag ridegsége, rugalmatlansága és magas költsége miatt kevésbé voltak népszerűek.

Most egy új, innovatív technológiának köszönhetően mindkét problémára sikerült megoldást találni. Az ellenálló kerámia réteget üvegszálas, habosított hordozóval látták el, amely rugalmassá, így ellenállóvá tette a repedésekkel és az élek sérüléseivel szemben. A fejlesztésnek köszönhetően a kiváló tulajdonságok mellett sikerült egy remek ár-érték arányú felületet teremteni az igényes vásárlók számára. 2023-ban pedig a legdivatosabb színekkel bővül a paletta: Venato Bianco, Venato Nero.

Maradj velünk itt a blogon, és csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon, hiszen a következő Konyhakiállításig további hasznos tudnivalókkal és inspiráló ötletekkel jelentkezünk! Találkozzunk social felületeinken, és 2023. március 3-5. között a Budapest Arénában!

BACK
Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!