VISSZA

Küber Bútor

A Küber Bútor fő profilja minőségi, egyedi méretre készülő konyhabútorok gyártása. Hatalmas, több, mint 3000 színből álló kollekciója lehetőséget ad arra, hogy az egyéniségünknek megfelelő stílus ne csak a konyhában, hanem az egész lakás bútorzatában megjelenítsük, megteremtve ezzel a harmonikus Otthont.

A Küber Bútor családi vállalkozásként működik, melyben nap mint nap közös cél az ügyfelek elégedettsége. Ennek alapját a precíz munkavégzés, ügyfélközpontú kommunikáció és csúcsminőségű termékek biztosítják.  Évek óta dolgoznak német, osztrák és svájci piacra is. A külföldi elvárások teljesítésében szerzett tapasztalatot igyekeznek kamatoztatni minden itthoni munkában is.

Bútoraik kiváló minőségű, időtálló anyagokból készülnek. Elsősorban német beszállítóikat úgy válogatták meg, hogy biztosan ne kelljen majd hosszú évekig új bútorra költeni. Bútoraik precíz kivitelezését CNC megmunkáló központ, illetve sorozatfúró gép végzi, így biztosítva a maximálisan pontos gyártást.

A Küber Bútor a kiállításra az Atim, Blanco, Blum, Dekton, Kesseböhmer és Lechner márkákkal érkezik.

WEBOLDAL
www.kuber.hu
ELÉRHETŐSÉG
hello@kuber.hu

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!