VISSZA

Küber Bútor

A Küber családi vállalkozásként alakult, melynek kereteit hamar túllépték. A cég víziója kezdettől fogva az volt, hogy rácáfoljanak a negatív építőipari standardekre és megbízható, kreatív, ügyfélorientált szolgáltatást nyújtsanak. Ennek elismeréseként az évek alatt több megbízhatósági minősítést is sikerült elnyerniük, többek közt a világhírű Dun and Breadstreet “A” minősítését is. 

A Küber egyik fő fókusza a kreatív konyhatervezésen van, ezért kiemelten fontos számukra a trendkövetés, és bár a csapat tapasztalt tervezőkből áll, folyamatosan frissítik tudásukat jelentősebb szakmai kiállításokon, mint a Nobilia Hausmesse Németországban vagy a Salone del Mobile, Milánóban. 

Bútoraik széles választékban elérhetőek és rugalmasan tervezhetőek. Elsősorban német beszállítóikat (pl. Nobilia, Lechner, Blum) úgy válogatták meg, hogy kiemelkedően jó ár-érték arányú, magas minőségű bútorszettek megvalósítására nyíljon lehetősége az igényes bútorokra fogékony közönségnek.

WEBOLDAL
www.kuber.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 1 550 5959
https://www.facebook.com/kuberbutor/
https://www.instagram.com/kuberbutor/kuber_butor
https://www.youtube.com/@kuberbutor/featured

ITT TALÁLOD
1141 Budapest, Szugló utca 125/G., 1134 Budapest, Szabolcs utca 2.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!