Játékszabályzat

A Konyhakiállítás nyereményjátékában való részvétel feltételei:

  • regisztráció a www.konyhakiallitas.hu oldalon legkésőbb 2024. március 3-án éjfélig, és
  • részvétel a 2024. évi Konyhakiállításon, a helyszíni kérdőív és regisztrációs lap kitöltése, és leadása a helyszínen elhelyezett gyűjtőurnába.

Csak valós adatokkal kitöltött és aláírt pályázatok vesznek részt a játékban! 

A sorsolás időpontja: 2024. április 12. A nyerteseket e-mailen értesítjük. 

Azáltal, hogy a Játékos a nevét, címét és e-mail címét tartalmazó pályázatát a 2024. évi Konyhakiállítás helyszínén található gyűjtőurnába helyezi, a Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy:

  • nyertesség esetén neve és lakóhelyének helységneve nyilvánosságra kerüljön, továbbá a személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje.
  • a nyeremény átadásáról kép- hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének akár részleteinek későbbi promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.
  • személyes adatai (név, postacím, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező - esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatait nem adjuk át harmadik félnek.

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!