VISSZA

Az Ajtógyár / Kilincsgyár cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik közép- és prémiumkategóriás magyar és import, toló és nyíló ajtókkal, ajtórendszerekkel, kilincsekkel és kiegészítőkkel. Mára a piac legnagyobb kínálatával rendelkezik, azaz több mint 60 márka termékeinek értékesítésével, webes kereskedelmével, házhoz szállításával és beépítésével állnak a vevők, partnerek rendelkezésére.

Az évek alatt egyre bővülő kínálatukban mára egy olyan szortimentet sikerült kialakítani, amiben mindenki megtalálhatja ízlésének vagy pénztárcájának megfelelő bútorkiegészítőt, ajtót vagy kilincset. A hatalmas kínálatban többek között találkozhat saját márkás Pascal, illetve JAN prémium beltéri ajtókkal, az Eclisse innovatív toló és nyíló ajtóival és a hazai gyártású Full Doors design ajtókkal is. Projekt ajtó kínálatukat a Form és Westag termékek teszik teljessé.

Óbudai és budaörsi áruházaikban mindezt a széleskörű választékot meg is lehet tekinteni.

WEBOLDAL
https://www.ajtogyar.hu/
ELÉRHETŐSÉG
1038 Budapest , Fürdő utca 2.
+36 1 998 8833
info@ajtogyar.hu
webaruhaz@kilincsgyar.hu
https://www.facebook.com/kilincsgyar
https://www.instagram.com/ajtogyar_kilincsgyar/
https://www.youtube.com/channel/UCFgNf3ZybkVuc7YbmhavnQw
ITT TALÁLOD
Óbudai áruház - 1038 Budapest, Fürdő utca 2. // Budaörsi áruház -2040 Budaörs, Károly király út 82/b.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!