VISSZA

ALLin Konyhai Légtechnika

A főzni szerető emberek életét megkeserítik a zavaró szagok és nehéz zsírgőzök, és ellenük szinte hatástalanok a zajos bolti páraelszívók. Az Arvus Kft. Dr. Sántha Hunor műegyetemi oktató, feltaláló vezetésével 6 év alatt kidolgozott egy megoldást, ami egészen új szintet jelent a konyhai elszívók technológiájában. Az ALLin Kitchen Ventilation teljesen új szemszögből közelíti meg a sütés-főzés közben keletkező zavaró szagok és nehéz zsírgőzök kérdéskörét. A „GINOP-2.1.7-15-2016-01096” kutatás-fejlesztési pályázati szerződéssel nyert támogatás segítségével 2019. végére kifejlesztett modern elszívó eddig elérhetetlennek hitt szagmentességet garantál alacsony ventillátor sebesség és zajszint mellett is. Mivel szabadalmaztatás alatt álló magyar találmányról van szó, ezért hazánkban lép először a nagyközönség elé ez a forradalmi felismeréseken alapuló termék, melyről méltán állítják készítői, hogy a konyhai elszívók Teslája.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!