VISSZA

Ardiente

Küldetésüknek tekintik, hogy csempéikkel vibráló, kreatív, lendületes, de mégis barátságos életérzést hozzanak el az otthonokba. A spanyol életérzés számukra egyenlő a szenvedéllyel, a boldogsággal, az élet apró örömeinek megélésével. Ezt az érzést igyekeznek átadni a csempéikkel, hogy az otthon, igazi otthon legyen. A bemutatótermeikben 9 spanyol gyártó kínálatát lehet megtalálni. Az exkluzív és különleges választékot 60 felépített fürdőszobán és további felburkolt jeleneten keresztül mutatják be, több száz nagy méretű burkolt fotós panellel kiegészítve. A hatalmas raktárkészletük miatt, pedig azonnal haza is vihető egész Spanyolország, legalábbis kerámia mozaikok formájában.

Szolgáltatásaink:
Nagy választékot kínálnak több tízezer termékből és sokból azonnali kiszolgálást raktárról.
Felhasználási és műszaki tanácsadást (akár helyszíni bejárás alapján) végeznek és a kivitelezés során felmerülő problémákat haladéktalanul megoldják.
Az építkezésekre mintaanyagokat helyeznek ki, külön vevőkezelést végznek, lakásokra, helyiségre bontva is átadják az árut és együttműködnek a kivitelezőkkel az építkezés teljes ideje alatt.
Egyéni igényeket is kiszolgálnak, lakberendezőt és belsőépítészt ajánlanak, illetve 3D-s látványterveket készítenek. 
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!