VISSZA

Az ASTER Prémium Konyhagyár Kft. kizárólagos magyarországi képviselője a nagy múltú, olasz ASTER prémium konyhabútor márkának.

Emellett importőre további, szintén prémium kategóriába tartozó fürdőszobabútor, szaniter, csaptelep, burkolat és dizájnbútor márkának is. A vállalkozás komplex szolgáltatást végez, így a megrendelő által kiválasztott kollekció alapján meg is tervezi a teljes konyhaberendezést a bútoroktól a konyhagépekig, ezenfelül a teljes fürdőszoba enteriőrt a bútoroktól a szaniterekig, csaptelepekig, melyek helyszíni építését és beszerelését is elvégzi. A tervezés belsőépítész vezetésével, faipari mérnök kollégák közreműködésével zajlik, ahogy a helyszíni építést is nagy tapasztalattal rendelkező állandó szakembergárda valósítja meg.

Az ASTER márkáról

Az ASTER saját gyárral rendelkezik Olaszországban, a márka kínálatában 12 különböző stílusú konyhabútor kollekció található a klasszikustól a minimálig. A gyár az egyedi terveknek megfelelően, az ott meghatározott méretben és anyagokból gyártja le az elemeket a kiválasztott kollekcióból, melyeket a Magyarországra történő szállítást követően szakemberek állítanak össze az adott helyszínen a megálmodott enteriőrnek megfelelően.

A márka prémium jellege nem csak a dizájnban és a kollekció választékban mutatkozik meg. Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, legyen szó fáról, üvegről vagy vasalatokról. Különlegessége a merész és szokatlan anyagpárosítás, így a konyhabútorokon akár igényesen kidolgozott bőr dekorációs elemekkel is találkozhatunk. Az ASTER konyhabútorok funkcionális szempontból is meglepő elemeket kínálnak, melyek mindegyike a tökéletes kényelmet és az eleganciát szolgálja. A minőség iránti elkötelezettséget a bútorok belsőjének a lenyűgöző, legapróbb részletekig terjedő kidolgozottsága mutatja a leginkább. Mindezek mellett hatalmas szín és struktúra választékot kínál számtalan különlegességgel, mind a külső felületek, mind a belső felhasználású anyagok tekintetében.

WEBOLDAL
www.asterpremiumkonyha.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 30 820 1578
asterpremiumkonyha@gmail.com
ITT TALÁLOD
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a - Aster bemutatóterem, MaxCity
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!