VISSZA

Bányai Bútorok

A Bányai Bútorok 45 éves múltra tekint vissza. A tevékenysége igen összetett: az egyedi konyha- és fürdőszobabútorok gyártása mellett vállalnak komplett kivitelezést, részt vesznek nagyberuházásokban és nyugat-európai presztízsmárkáknak is szállítanak kiemelkedő minőségű bútorokat. Igyekeznek a konyhai és fürdőszobai bútorgyártásban a komplett vertikumot lefedni, azaz az alsó, közép és felső kategóriát, azonban az adott kategóriában mindig a lehető legtöbbet hozzák ki a termékből ergonómiai szempontból és minőség tekintetében egyaránt.

Minőségben, stílusban is időtálló terméket alkotnak, ami hosszú távon szolgálja a megrendelőt. Az általuk gyártott bútorok a legjobb fafajtákból készülnek. Nem az újrahasznosítást helyezzik előtérbe, hanem a bútorok élettartamát igyekeznek a versenytársaiknál hosszabbra prognosztizálni, ezáltal automatikusan kevesebb hulladék generálódik.  

 

WEBOLDAL
www.banyaibutorok.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 20 519 9206
banyai@bbmobel.com
https://www.facebook.com/banyaibutorok
ITT TALÁLOD
2085 Pilisvörösvár Kamilla utca 1
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!