VISSZA

BOOOK Kiadó

A BOOOK Kiadó 2008-as megalakulása óta küldetésének tekinti olyan egyedi, tartalmilag és formavilágában innovatív kiadványok megjelentetését, amelyek igényességet, frissességet és minőséget képviselnek elsősorban a gasztronómia és a design területén. Büszkék vagyunk rá, hogy kiadványainkat nemzetközi elismerés is övezi, hiszen több kötetünk is díjazott volt az elmúlt években a világ legszebb szakácskönyveinek járó Gourmand Awardson.

Gasztrokiadványaink között egészségtudatos receptkönyvek éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományos édességeket vagy a magyar konyhaművészet emblematikus ételeit bemutató kötetek, de az ételintoleranciával élők, illetve a különleges táplálkozási igényűek számára is kínálunk speciális szakácskönyveket. Kreatív könyves műhelyünkben a profi séfektől a gasztrobloggerekig mindenki azon munkálkodik, hogy az olvasók különleges, tartalmas és hasznos köteteket vehessenek kézbe. Szívügyünk a hazai gasztronómia külföldi népszerűsítése, ezért idegen nyelvű nyelvű receptgyűjteményeinkkel a nemzetközi könyvpiacon is jelen vagyunk.

A Konyhakiállításon standunkon a legnépszerűbb gasztrokiadványainkkal várjuk a látogatókat. Legfrissebb sikerkönyveink között megtalálják Bernáth József Édes emlékek anyukámtól című könyvét, Iklódi Dóra Cukormentes örömök című receptgyűjteményét vagy Beh Mariann tavaszra hangoló könyvét is, A kert konyháját.

WEBOLDAL
www.boook.hu

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!