VISSZA

A Bútorpuzzle Kft. prémium, egyedi méretű konyhabútorok gyártásával, gyártáselőkészítésével, lapszabászattal, és laptermékek értékesítésével foglalkozik. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza. Dunaújvárosi telephelyük a térség legdinamikusabban fejlődő faipari vállalkozása, közel 600 négyzetméter munkaterülettel büszkélkedhet.

Széles kínálatukban: több mint 800 féle bútorlap, konyhapultok és a luxus minőségű BLUM vasalatok, mind a vásárlói igények teljeskörű kielégítését szolgálják. Egyre bővülő raktárkészletük lehetővé teszi a gyors kivitelezést.

A vállalkozást, az innovációk elkötelezett híveiként tartják számon. A bútoripar legfejletteb gépparkjával, szakképzett munkatársaikkal, teljeskörű kivitelezéssel, környezettudatos anyaggazdálkodással, és világelső, szabadalmaztatott saját fejlesztésű online bútorrendelő, gyártás irányítási rendszerükkel Ön is a megfelelő partnerre találhat a Bútorpuzzle Kft csapatában.

A Bútorpuzzle-nél minden nap a vásárlók elégedettségéért dolgoznak.

WEBOLDAL
www.butorpuzzle.hu
ELÉRHETŐSÉG
Tel: +36-30/503-9331
E-mail: butorpuzzle@gmail.com
https://www.facebook.com/butorpuzzle
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=w1gz6gWkVco
ITT TALÁLOD
INNO ipari park 2400 Dunaújváros Magyar út 108.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!