VISSZA

A CasusGrill™  dán találmány, 10 éves fejlesztés eredménye. A Danish Design Award 2017-es győztese a “Feel Good” kategóriában!

Olyan környezetbarát és biológiailag lebomló anyagokból készült; mint a gyorsan begyulladó faszénbrikett, a szigetelő hatású lávakő, a természetes bambusz és a kartondoboz. A CasusGrill™ használat után kidobható a szemetesbe vagy elégethető a tábortűzben, így a speciális lávaköveken kívül nem marad meg belőle semmi. A lávakövek természetes talajjavító anyagok, melyek nem terhelik a környezetet.

Használata egyszerű! A könnyen begyújtható a Quick Oxylite™ technológia segítségével, 5 perc alatt használatra kész és több mint 1 óráig tartja a grillezéshez ideális hőfokot. A hőszigetelés megakadályozza a grill külső felületének felmelegedését, így akár puszta kézzel is tartható grillezés közben, égési sérülés nélkül.

A CasusGrill™-t egész évben használhatja, egy hideg téli, vagy egy forró nyári napon egyaránt!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!