VISSZA

Cliff Konyhák

Magas minőségű egyedi tervezésű konyhabútorokat készítünk. A tervezéstől a gyártáson át a konyhabútorok beszereléséig mi felügyeljük a folyamatot így tudjuk biztosítani már 25 éve az egyenletesen magas minőséget. A Cliff bútorgyárral és viszonteladóinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden nálunk készült konyhabútor örömöt és évtizedeken át tartó kellemes környezetet jelentsen a Cliff konyhabútor tulajdonosoknak.

“Amikor ezelőtt 25 éve megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, még közel sem volt ilyen széles a konyhák választéka. Ma már az érdeklődők sokszor a bőség zavarában találják magukat.

Ezért szeretnélek arra bátorítani, hogy ne a bútorok hangzatos jellemzőit és megnevezését nézd. Képzeld el, melyik az a konyha, amelyik a Te élethelyzetedhez leginkább illik, ahol öröm lesz az időtöltés és ahol önmagad lehetsz.”

Stubenvoll András – alapító, tulajdonos Cliff Konyhák Kft.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!