VISSZA

color naturalis bútorok

Prémium kategóriás egyedi konyhabútort, beépíthető készüléket, nappali bútort, ötlet és szín-gazdag fiatalos bútort szeretne otthonába? A color naturalis bútorok bemutatótermében olyan minőséget ismerhet meg, mely magában rejti az olasz életérzést, stílust és a német minőséget, precizitást. A külföldi és magyar beszállítókkal dolgozó konyhabútor stúdió bútorai – legyen szó modern és fiatalos konyhabútorról, klasszikus nappaliról, vagy akár praktikus előszobabútorról – minden esetben személyre szabottak és egyedi megoldásokban gazdagok. Szakképzett lakberendezőik és bútortervezőik sok éves tapasztalattal, a megrendelő igényeit maximálisan körbejárva és megismerve tervezik a bútorokat. Ügyfeleik biztosak lehetnek abban, hogy a megtervezett bútorok illeszkednek személyiségükhöz és a belső terekhez. Beépíthető háztartási készülékek, munkalapok és a prémium minőségű Japánból érkező Kyocera kerámia kések is megvásárolhatóak a color naturalis bútorok bemutatótermében.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!