VISSZA

A Cook and Room bemutatóterme és csapata már több mint 17 éve van jelen a hazai bútorpiacon. Az általuk nagyon kedvelt olasz design mellett rakták le a voksukat olasz termékek behozatalával, de nem csak a MADE IN ITALY elvet tartják fontosnak termékeik kiválasztásánál, a felső kategóriás minőségre és a mindig friss trendekre, egyediségre is nagy figyelmet fordítanak. Igyekeznek minden igénynek megfelelni, és ennek megvalósításához kisebb és nagyobb gyártó cégekkel állnak kapcsolatban. Főbb beszállítóik a GM Cucine friss fiatalos konyháival, a Zampieri Cucine eleganciájával és trendiségével, a Nova Cucine konyháit pedig egyediség és modern klasszikus megjelenés jellemzi.

Palettájukon a konyhák mellett találhatók gardróbok, nappali bútorok, étkezők, asztalok, székek, hálószoba bútorok, fürdőszobabútorok, gyerek- és ifjúsági bútorok, lakáskiegészítők és kézműves dekorációs termékek is, így elmondhatjuk, hogy kínálatuk a lakberendezés igen nagy területét lefedi.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!