VISSZA

A nemzetközileg elismert COSORI márka a magyar háztartásokban is új szintre emeli az ételkészítést. Sokrétű konyhai kisgépeivel egyszerűbbé és egészségesebbé tehető az otthoni étkezés, ezáltal képes gyökeresen pozitív irányba átformálni a mindennapjainkat.

A COSORI márka különböző modelljeivel igyekszik minden igényt kielégíteni, nemcsak formában, de méretben és designban is eltérő forrólevegős sütőivel egyaránt gondol a fiatalokra vagy a kis és nagy családosokra is.

A COSORI segítségével nemcsak gyorsan és egészségesen, de sokoldalúan is elkészíthetjük kedvenc fogásainkat, akár a rohanó mindennapokban vagy a nyugodt és ráérős hétvégéken. Hiszen hiába szeretünk enni és fontos számunkra az egészségünk, bizony a konyhában töltött időt jó lenne megspórolni, hogy több idő maradhasson a munkára, a családra és a pihenésre.  A COSORI konyhai kisgépek pedig ebben nagyszerű partnerek, hiszen segítségükkel nem kell kompromisszumot kötnünk, ha finom és egészséges falatokra vágyunk!
 

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!