VISSZA

A főzés életünkben betöltött szerepe megváltozott: az emberek elfoglaltak és a kényelem elsődleges. A Delimano főzési technológiákban jártas szakértői olyan modern konyhai megoldásokat fejlesztenek, melyek örömtelivé teszik a konyhában töltött időt: energia- és időhatékonysággal. Megnőtt a főzni tudó házi séfek száma, akik szeretik vacsoravendégeiket elkápráztatni, ugyanakkor egészséges ételeket tálalni. A fogyasztói trendeknek eleget téve, az egészségtudatos életmód, valamint a környezetvédelmi megfontolások alapján a Delimano úgy fejleszti termékeit, hogy azok a kezed alá dolgozzanak. Sülve. Főve. Mindennap.

Az olaj nélküli fritőzzel gyorséttermi ételeket készíthetsz egészségesen, a vákuumos turmixgéppel mindig friss italt fogyaszthatsz. A FiveStar edénycsaláddal nem csak egészségesen, de környezetbarát módon főzhetsz, a 4 az 1-ben sütővel pedig pillanatok alatt álomreggeliket varázsolhatsz. A konyhai robotgéppel otthonod séfje lehetsz, miközben az espresso kávégéppel otthonod baristájává válhatsz.

A Delimano standján idén valódi sztárparádé vár! Február 28-án Rubint Rékával, február 29-én Berki Mazsival, március 1-jén pedig Lukács Mikivel és Peller Annával találkozhatsz.

WEBOLDAL
www.delimano.hu
ELÉRHETŐSÉG
info@delimano.hu
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!