VISSZA

A Dunavox prémium termékei minimalisták, mégis funkcionális módon formatervezettek. A praktikus belső elrendezés a legmodernebb technológiával és energiahatékonysággal párosul. Kizárólagos borhűtő márkaként a Cliff Konyhával együttműködve prémium megoldásokat és választékot kínálnak.

Saját borospince az Ön konyhájában is.

Dunavox borhűtők tervezésekor a borospincék természetes tökéletessége adta a követendő mintát. Olyan közeget alkottak, amelynek tulajdonságai tökéletesen alkalmasak a professzionális bortárolásra. Az üvegajtóba épített UV-szűrő, valamint a borhűtőik által biztosított állandó hőmérséklet és páratartalom biztosítja a borok szakszerű, zavartalan tárolását. Sok borrajongó vágya a saját borospince, amelynek kialakítása nehezen megoldható már megépült házakban vagy lakásokban. Az álom megvalósítására tökéletes megoldást kínálnak otthonunkba a Dunavox borhűtők és a Cliff konyhabútorok.

DUNAVOX – mint kizárólagos borhűtő partner.

A kulináris élmények otthoni megélése, egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A konyhában mindig középpontban vagyunk: ez az a hely, ami leginkább meghatározza az érzéseinket, a gondolatainkat, és az ízlésvilágunkat. A Dunavox is ehhez az életfilozófiához csatlakozott. Közös céluk, hogy az egyedi igényeket szem előtt tartva alkossák meg exkluzív, borhűtővel felszerelt konyhabútorát, amely hosszú évtizedekig fog örömet okozni minden pillanatban. A beépített borhűtő minden részletében harmonizál a környezetével; a funkcionalitás, a technológia pedig találkozik az esztétikummal, az eleganciával és az exkluzív megjelenéssel.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!