VISSZA

A Mátra kapujában Gyöngyösön, az Ében-H Kft. 1990 óta készít bútorokat az ország minden pontjára. Ennyi idő alatt kellő tapasztalat és számtalan sikeres munka áll a hátuk mögött. Néhány fős kisvállalkozásként kezdték és egy jóval nagyobb, több főt is foglalkoztató céggé nőtték ki magukat.

Fő profiljuk a tömörfából készített klasszikus bútorok és belsőépítészeti munkák, valamint a modern furnéros és festett bútorok gyártása.

Munkáik között megtalálható szállodák és éttermek bútor és belsőépítészeti kivitelezése is. Bizonyították tehát, hogy cégük a nagyobb kapacitású megrendeléseket is sikeresen tudja teljesíteni, mégpedig ugyanolyan minőségben, mint egy kisszériás termék esetében.

A vállalkozás 2010-ben egyedi konyhabútorgyártás kategóriában elnyerte a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ® kitüntető címet.

Látogasson el standjukra, ahol segítenek megtalálni mindenkinek a saját ízlésének megfelelő bútort, melynek megtervezését akár együtt is végezhetik. A megálmodott bútorról számítógépes látványterv készül, ami élethűen ábrázolja leendő bútorát. Ügyfeleik, több márkának a beépíthető készülékeiből választhatják ki a számukra megfelelő típust.

WEBOLDAL
www.eben-h.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 37 301 613
06 20 447 7127
eben@t-online.hu
ITT TALÁLOD
Bemutatóterem és üzem: 3200 Gyöngyös Ipar u. 3.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!