VISSZA

A több, mint 25 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar EuroParkett 1993 óta kínál megoldásokat melegburkolati termékek, padlók, szőnyegek és műfüvek területén magánszemélyek és vállalkozások számára. Széles termékválasztékkal várják az EuroParkett áruházban, ahol az értékesítésen túl szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és ingyenes árajánlat készítéssel is segítik vásárlóikat.

Több éves szakmai tapasztalattal és kizárólag megbízható, európai beszállítói kapcsolatok eredményeként az EuroParkettnél vásárolt termékek maximálisan kielégítik ügyfeleik igényeit mind műszaki, mind esztétikai szempontból. Kül-, és beltéri melegburkolat választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást, legyen szó akár magánlakásról vagy nagy forgalmú helyiségekről.

Az EuroParkett célja, hogy az ott vásárolt melegburkolati rendszerek használatakor megrendelői sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor őket választották.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!