VISSZA

Fritz Konyhastúdió

Fritz Konyhastúdió az egyedi bútorgyártás szakértője.

Konyhabútorai a praktikum és az egyedi dizájn tökéletes harmóniáját nyújtják. Szakértői csapata a konyhabútorok tervezésében és gyártásában kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik, így azok számára, akik szeretnék konyhájukat saját stílusuknak megfelelően kialakítani, ő megfelelő megoldás.

A stúdió specializálódott az egyedi bútorgyártásra, otthonának minden bútorát saját igényei szerint tervezi meg és állítja elő. Tevékenységét nem korlátozzák kötöttségek, a piacon fellelhető bármely gyártó minőségi termékét beépíti annak érdekében, hogy a legtökéletesebb bútor szülessen.

Konyhai gépek terén is széles választékkal rendelkezik, a Stúdió a legmodernebb és legpraktikusabb konyhai eszközöket kínálja ügyfeleinek.

Nem csupán egy bútorüzlet, szakértelme és elkötelezettsége révén olyan bútorokat teremt, melyek tükrözik az ügyfelek egyéni stílusát és igényeit. Fritz Konyhastúdió, ahol az egyedi tervezés és a minőségi kivitelezés találkozik.

WEBOLDAL
www.fritzbutorok.hu
ELÉRHETŐSÉG
Webáruház: www.fritzkonyhafelszereles.hu
+36 70 317 1941
fritzjanos@fritzbutorok.hu
https://www.facebook.com/fritzbutorok/
ITT TALÁLOD
7030 Paks, Ipari Park, Fritz Konyhastúdió
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!