VISSZA

Szlovén gyártóként jövőre ünnepeljük 70. születésnapunkat. A Gorenje Csoport (immár Hinsense Csoport) egyike Európa vezető háztartási nagygép gyártó vállalatainak, termékeink a legkorszerűbb technológiák felhasználásával, főként saját fejlesztésben, de egyes termékcsaládok tekintetében világhírű dizájnerek (Ora-Ïto, Karim Rashid, Philippe Starck) tervei alapján készülnek. Arra törekszünk, hogy mi legyünk a legpraktikusabb ötletek forrásai azért, hogy mindennapi házimunkákat a „Life Simplified” koncepció jegyében egy kicsit könnyebbé tegyük. 

Mindezt annak érdekében, hogy több időd és energiád legyen a számodra legfontosabb emberekkel és dolgokkal foglalkozni. Hisszük, hogy minden általunk nyújtott innováció, új technológia és szolgáltatás az egyszerűsítés céljával kell megszülessen, legyen szó akár az életed legnagyobb mérföldköveinek számító eseményekről vagy éppen akár a legapróbb napi feladataid zökkenőmentesebb megoldásáról.

Gondoskodunk arról, hogy az életed élvezetesebb legyen. Igényeid és elvárásaid megértésével arra törekszünk, hogy probléma-megoldó ötletek “szállítójává” váljunk.


Kihívásokat támasztunk magunkkal szemben minden egyes nap azzal kapcsolatban, hogy mivel tehetünk többet vagy néha éppen kevesebbet annak érdekében, hogy az életed zökkenőmentesebb legyen. Kizárólag hasznos technológiák alkalmazásával.

Formatervezésünk nem csupán háztartási gépek előállítására, hanem holisztikus felhasználói élmény nyújtására is irányul. Az egyszerű intuitív megoldásaink segíteni fognak neked, hogy csökkentsd környezeted komplexitását, időt takarítanak meg számodra és még több örömet élhess át.

Gorenje. Life Simplified

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!