VISSZA

A Haier több mint 30 éve szenteli energiáit és szakértelmét a legjobb készülékek kifejlesztésére, hogy prémium, innovatív és modern termékeket kínáljon fogyasztóinak. Célja, hogy kiváló minőségű, a legmodernebb technológiákkal felszerelt termékeket fejlesszenek ki, amelyek megfelelnek a modern otthon folyamatosan változó igényeinek, és a fogyasztóknak a számukra fontos dolgokra több idejük maradjon. Ennek köszönhetően a Haier immár 14 egymást követő évben vezeti az Euromonitor International által készített, globálisan meghatározó háztartási készülék márkarangsorát.

A Konyhakiállításon a márka szinte minden termékkategóriája megjelenik, a beépíthető konyhai készülékek - mint a sütők, főzőlapok és páraelszívók - mellett a hűtés, mosás és szárítás területén mutatnak majd be forradalmi újdonságokat és újgenerációs okos megoldásokat. A Haier prémium hűtőszekrényei például olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Dual Inverter, a Switch Zone, amellyel egy gombnyomással választhatjuk ki, hűtőként vagy fagyasztóként funkcionáljon-e a készülék egyik része, az innovatív Daylight LED belső világítás vagy az UV szűrős ajtó, amely megóvja a borhűtőbe helyezett palackokat a napfénytől.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!