VISSZA

Home Concept Bútorszalon

A Home Concept Bútorszalon a forgalmazott termékek tekintetében az „affordable luxury-t”, azaz elérhető luxust képviseli, köztük olyan neves gyártókkal, mint a SEDIT Italia, Richmond Interiors vagy a Gala Collezione. A több, mint 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás állandó kínálatában a mintegy 100 neves bútorgyártó cég termékei mellett a „szenvedélyünk a lakberendezés” szlogennel összhangban a különböző lakáskiegészítők, dísztárgyak is nagy hangsúlyt kapnak, melyekből a budaörsi és győri bemutatótermekben kaphatunk ízelítőt. 

A 2024. évi Konyhakiállítás alkalmával a látogatók megismerkedhetnek új olasz gyártóink kerámialapos étkezőasztalaival, valamint exkluzív, táskarugós kivitelű étkező- és bárszékeinkkel, melyek számtalan gyermek- és kisállat barát kárpittal és akár forgó funkcióval is rendelhetők.

Tarts velünk az idei Konyhakiállításra és fedezd fel a Home Concept Bútorszalon termékeit a 19a standon!
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!