VISSZA

A Home Concept Bútorszalon a forgalmazott termékek tekintetében az „affordable luxury-t”, azaz elérhető luxust képviseli, köztük olyan neves gyártókkal, mint a SEDIT Italia, Richmond Interiors vagy Gala Collezione. A több, mint 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás állandó kínálatában a mintegy 100 neves bútorgyártó cég termékei mellett a „szenvedélyünk a lakberendezés” szlogennel összhangban a különböző lakáskiegészítők, dísztárgyak is nagy hangsúlyt kapnak, melyekből a budaörsi és győri bemutatótermekben kaphatunk ízelítőt.

Az üzlet kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a magas minőségű, egyedi méretben gyártott tömörfa- és kerámia lapos étkezőasztalok, valamint a teljes mértékben testre szabható, gyermek- és kisállat barát kárpittal gyártott fém- és favázas étkezőszékek és bárszékek, melyeket a 2023. évi Konyhakiállítás alkalmával a nagyközönségnek is bemutatunk.

Tarts velünk az idei Konyhakiállításra és fedezd fel a Home Concept Bútorszalon termékeit a 36b standon!

WEBOLDAL
www.homeconcept.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 20 234 2100
info@homeconcept.hu
https://www.facebook.com/homeconceptbudaors
ITT TALÁLOD
1112 Budapest, Budaörsi út 165.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!