VISSZA

Idén debütál kiállításunkon a Hungaro Flotta Kft. saját márkájával a Navon-nal és a Toshiba újdonságaival a konyhai nagy- és kisgépek szerelmeseinek.

A Hungaro Flotta Kft. 100%-ban magyar tulajdonban álló cég, amely már a 2006-os alapításától kezdve aktív és meghatározó résztvevője a magyar és nemzetközi műszaki elektronikai termékek piacának.

Saját márkájukat 2008-ban indították el Navon márkanév alatt. Míg kezdetben mindössze navigációs eszközöket forgalmaztak, ma már további 8 termékkategóriára bővült kínálatuk.A nagyháztartási gép piacon 2018-ban jelent meg saját márkás Navon termékeivel a következő kategóriákban: mosógépek (normál és keskeny kivitelben), mosogatógépek, szárítógépek és a hűtőgépek széles választékával, úgy mint a kabinet-, felül és alul fagyasztós kombi-, side by side- és négy ajtós hűtők. Folyamatosan bővülő szortimentjének köszönhetően ma már mosó-szárító géppel, borhűtőkkel és több méretben elérhető fagyasztó szekrényekkel és ládákkal is jelen vannak a piacon. A termékek minőségét a 3 éves garancia is igazolja.

Az idei évben a Navon a beépíthető gépek; páraelszívók, mosogatógépek, sütők és főzőlapok  bevezetésével kíván a piaci szegmens résztvevőjeként megjelenni.

A nagyon jó ár-érték arányú termékeiket, megtalálod a 19a standnál, a bejárattal szemben!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!