VISSZA

HVG Könyvek

Hogyan készíthetünk egészéges és finom fermentált ételeket, vagy mentes süteményeket? Milyen szempontok alapján vásároljunk kávét? Miként vált a kőbányai fiúból Michelin-csillagos séf? A HVG Könyvek nem csak üzlet, menedzsment, pszichológia, népszerű tudomány, életrajz és tényfeltáró irodalom témakörökben ad ki bestsellereket, hanem a gasztronómia szerelmeseinek is igazi különlegességeket kínál. Gennaro Contaldo, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Szabadfi Szabolcs, Horváth Judit, Stanley Tucci, Király Ágnes, James Hoffmann - csak néhányan szakértő szerzői illetve sztárséfjei közül, akiknek könyvei a HVG Könyvek standján, a Konyhakiállításon kedvezményesen megvásárolhatók lesznek. 

Március 2-án szeretettel várják könyveikhez kapcsolódó színpadi programjaikra is, amelyek után szerzőik a standuknál dedikálnak:
11:00 - 12:00
Kiss Döníz: Hogyan készítsünk tökéletes kávét otthon? 
15:00 - 16:00
Így lettem séf – Inspirálódj Sárközi Ákossal!
16:00 - 16:40
Horváth Judit: Fenséges mentes édességek
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!