VISSZA

Impala Bútorkereskedő

Az Impala Bútorkereskedő Kft. sok éve a bútorfogalmazás meghatározó szereplője. 13. kerületi áruházukban a szaktudás mellett hatalmas árukészlet, széles választék és segítő kollegák várják a vásárlókat. A Székkirály néven is ismert cég áruházában magánszemélyek, vendéglő-, presszó- és étteremtulajdonosok is minőségi, kedvező árú termékeket találnak.

Pontosan a több ezer darabos raktárkészlet és a gazdag tapasztalat miatt érdemelte ki az Impala vállalkozása a Székkirály nevet, amit a cég büszkén vállal! A különböző székek, karszékek, étkezőszékek, étkezőasztalok, étkezőgarnitúrák mellett forgószékek, fotelek, kültéri és kiegészítő bútorok is gazdagítják a termékpalettát! A vásárlók az áruház szinte minden termékét saját ízlésük és elképzelésük szerint választhatják ki, több mint 500-féle kárpit és a fa 30 különböző árnyalatából válogatva.

A standon kiállított termékek árából 10% kedvezményben részesül minden vásárló a Konyhakiállítás ideje alatt! Továbbá bárki 5%-kal olcsóbban vásárolhat nem akciós forgószéket, ha a kiállítás ideje alatt ellátogat a Székkirály 13. kerületi áruházába és fizetéskor felmutatja a Konyhakiállításra szóló belépőjegyét.

WEBOLDAL
impala.hu
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!