VISSZA

A széles szolgáltatáspalettával rendelkező Indagroup alapítója, Pozsonyi József belsőépítész hosszú évek óta foglalkozik bútorkereskedelemmel. Prémium kategóriájú termékeik kiválasztásánál szempontjuk a magas minőségi sztenderd mellett az egyediség, az innováció és a személyre szabhatóság.

Tervezői szemlélettel közelítenek mind a forgalmazott márkákhoz, mind az ügyfelekhez. Kínálatukba kifejezetten keresik a színes, megszokottól eltérő formavilágú darabokat. Konyhabútort az Old Line olasz gyártóval együttműködésben terveznek. A családias jellegű asztalos manufaktúra a hagyományos technológiák szaktekintélye, elsősorban tömörfa anyagokkal dolgozik, minden elképzelhető stílusban.

Kereskedelmi filozófiájuk saját megfogalmazásban az ún. "multi-monobranding", vagyis a lakberendezés minden területére választanak olyan cégeket, amelyekkel igazán szoros együttműködést tudnak kialakítani, és így minden belsőépítészeti igényt képesek kielégíteni.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!