VISSZA

Julienne Gránit Edények

A 100%-ban olasz gyártású Julienne és Julienne Indukció Plus edények magas minőséget, széleskörű használatot, alkalmazást biztosít minden főzni és sütni vágyónak. A funkcionális, minden napra használható edények stílusát és innovatív külsejét tekintve is kiváló minőséget takar. A speciális mikroredős felületnek köszönhetően olaj és zsír nélkül egészségesebb ételeket lehet bennük készíteni. A szabadalmaztatott eltávolítható fogantyú lehetővé teszi a könnyű használatot a tűzhelynél és a sütőnél.

Webshopjukban is érdemes szétnézni, ahol biztosan megtalálja a megfelelő serpenyőt a konyhába.

Regisztrált vásárlóik  10% kedvezményt kapnak a  a kiemelt termékek feltűntetett áraiból: Julienne serpenyők, Julienne indukciós serpenyők, Granit indukciós serpenyők, Ariete 6399 vasaló. Nagyobb mennyiség rendelése esetén, kérje egyedi árajánlatukat az info@granitedenyek.hu email címen.

Látogassa meg cégüket a Konyhakiállítás 23/a standján, ahol megtalálja a Julienne és Granit kollekció újdonságait. Chéfjük bemutatja miként lehet egészségesen, zsiradék  nélkül sütni, főzni a serpenyőikben.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!