VISSZA

Herbert Johnson amerikai mérnök 1919-ben egy olyan csodálatos konyhagépet alkotott, amely azután forradalmasította a gasztronómiai szakemberek és ínyencek életét: ez volt a „H5”, az első háztartási robotgép. Munkája nyomán egy igazi legenda jött létre és megszületett a KitchenAid márka.


Az évek során – a szakmai világ által ösztönözve – a KitchenAid folyamatosan hozta létre és tökéletesítette innovatív megoldásait, és mára a világ vezető konyhai robotgép gyártója lett. A mai napig minden KitchenAid készülék lényegét a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jelentik.


A 100. születésnapunk azonban nem csak rólunk szól. Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, akik 1919 óta részt vesznek ennek a márkának az inspirálásában. Izgatottan tekintünk vissza arra, hogyan alakította át a KitchenAid az otthonok lelkét és mindenkit meghívunk, ünnepeljék velünk az alkotás szellemét, amely kétségtelenül újabb évszázadig ösztönözni fogja még a márkát!

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!