VISSZA

La Vintage Home – Fából Otthont!

A fa- és asztalosipari hagyományok tisztelete, a prémium és időtálló alapanyagok, megoldások, valamint a kreativitás jellemzi a családi vállalkozást. Prémium design tömörfa bútorok és kárpitozott bútorok forgalmazásával foglalkozik, amelyek hagyományos munkafolyamatokkal készülnek erdélyi és hazai partnerek üzemeiben.
Mivel már az első időszakban fontos volt számukra a minőség, a megbízhatóság és az időtállóság, így a termékválaszték bővítésénél ezeket a szempontokat tartották szem előtt.

A minőségben náluk nincs kompromisszum! Csak olyan termékeket forgalmaznak, melyek minősége és kinézete őket már meggyőzte. Náluk minden abból van, aminek látszik, vagyis tömörfából. Céljuk az, hogy a vásárlók mindig elégedettek legyenek a választott bútorokkal.

Tömörfa bútoraik megrendelésre készülnek, minden bútordarab egyedi, mesteremberek kezei munkáját hordozza magán. Minőségi elkötelezettségük révén valamennyi bútoruk lenyűgöző, és a kifinomult megjelenésükkel, a magas, időtálló minőségükkel maradandó értéket teremtenek az otthonokban.

Termékeik:
• Tömörfa asztalok, fa kárpitozott székek, ülőbútorok egyedi konfigurációs lehetőségekkel
• Konyha- és fürdőszoba bútorok, komódok, szekrények, ágyak.
• Bükkfa baba- és gyerekbútorok.
• Prémium tapéták, prémium díszpárnák.

Garanciák:
•    Gyártói és forgalmazói garancia.
•    Árgarancia, nincsenek rejtett költségek.
•    Határidő garancia: garantált gyártási és szállítási határidők.
•    Minőségi garancia: magas fokú minőségbiztosítás és –ellenőrzés; garanciát vállalnak a legmagasabb minőség betartásáért.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!